Lykkeamulett

Lykkeamulett

Har du en lykkeamulett? Kanskje et smykke formet som en firkløver, eller et smyke med gamle norrøne tegn og symbler? Få oversikt over hva de forskjellige lykkeamulettene betyr her!

Lykkeamulett

En amulett er en gjenstand som skal beskytte mot den som bærer den mot sykdom og uhell. Det gjør den kanskje ikke til en lykkebringer, men dersom vi snakker om en lykkeamulett, har du en gjenstand som kan gi deg ekstra hell og ikke bare beskytte mot uhell. Lykkeamuletter finnes i flere fasonger og typer. De mest vanlige er halssmykker, øredobber, men også løse gjenstander er kjent for sine lykkebringende egenskaper. Gitt at de har riktig fasong da.

Smykker som lykkeamuletter

Som nevnt er det ofte smykker som omtales som lykkeamuletter. Det kan være alt fra øreringer til halssmykker og slipsnåler. Lykkeamuletten kan være formet som en firkløver, en gammel rune med gamle symboler og tegn fra norrøn mytologi, en magisk stein, krystaller med en utstrålende energi eller en annen gjenstand som er forbundet med lykke og hell for den som bærer den.

Andre lykkeamuletter

En lykkeamulett kan også ha helt andre former. Kanskje du har en nøkkelring som du vet bringer deg lykke, eller en fin stein eller magisk krystall som har gitt deg hell tidligere? De mest vanlige lykkebringerne her kan være harelabb som nøkkelring, eller kanskje en firkløver. firkløveren er veldig vanlig på online spilleautomater. Ofte finner du den som et symbol som kan gi deg store gevinster. En spilleautomat med firkløvere er Rainbow Ryan. Finner du en firkløver og vet at det er en lykkebringer er det kanske din tur ti å vinne stort?